ADIYAMAN / BESNİ - Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Nis

Okul bahçesinde yapılan tören ve etkinlikler Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı

Nis

Kısa bir mola veriyoruz. Herkese yi bayramlar. 5-A Sınıfı öğrencilerinin iyi bayramlar panosu

Nis

5. Sınıf öğrencilerimizle kitap okumanın önemi, katkılarıüzerine konuşup renkli bir pano hazırladık. İyi okumalar.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine, İlçe Rehberlik ve Araştırma Merkezi nin desteğiyle teknoloji bağımlılığı ve bağımlılıktan korunma yöntemleri konulu seminer düzenlendi

LGS Sınav Başvuru Tarihleri

Mrt

BENAP Projesi kapsamında Tarihi ve Kültürel Mirasımızı tanıtma amacıyla 5. Sınıf öğrencilerimiz arasında yapılan 3 Boyutlu Tasarım Yarışmasının Final aşamasında Dokuma Tezgahı tasarlanmıştır. 5. sınıflarımızı temsilen, sınıflarda dereceye giren öğrencilerimizin yarıştığı etkinliğimizde, başarılı olan öğrencilerimize madalyalarını törenle takdim ettik.

Mrt

Küçük Erkekler Masatenisi İl finallerinde İl Birincisi olan öğrencilerimize Bölge Maçlarında başarılar dileriz.

Mrt

8 Mart Kadınlar Günü sebebiyle 5-D sınıfının öğrencileri tarafından öğretmenlerine jest yapıldı.

Mrt

Okulumuz 6. Sınıf öğrencilerine Çatışma Çözme Becerileri konusu kapsamında bilgi verici çalışma yapıldı.

Ock

Güç şemsiyesi panosuyla, rehberlik servisi bu ay öğrencilerin korkularını ve o korkuları aşmak için kişiye güç veren unsurları ele almıştır.

Ock

BENAP Projesi kapsamında Tarihi ve Kültürel Mirasımız tanıtma amacıyla 5. Sınıf öğrencilerimiz arasında 3 Boyutlu Besni Kızılin Köprüsü tasarım yarışması yapılmaktadır. 5. Sınıfların Şube bazında şampiyonları 17 Ocak 2024 Çarşamba günü kendi aralarında yarışacaktır.

Ara

08-13 Aralık tarihleri arasında 23 Ülkeden 350 Sporcunun katılımıyla Antalya'da yapılan Avrupa Muaythai Acık kupasına Besni Do-Kan Spor Kulübünde Besnimizi temsilen okulumuzdan Muhammed Deniz Sevim ve Berfin Polat, katıldı.

Minik Erkeklerde; Muhammed Deniz Sevim 32 kg’da birinci oldu. Yıldız Bayanlar kategorisinde ise;, Berfin Polat 44 kg’da birinci oldular.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel Okul Müdürümüze Plaket verdi. Öğrencilerimizi tabletle ödüllendirdi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Her yıl, Mevlana'nın ölüm yıl dönümü olan 17 Aralık tarihlerine denk gelen haftalarda yapılan ve Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri olarak isimlendirilen törenler, halk arasında "Şeb-i Arus" olarak bilinmektedir.Okulumuz öğretmenleri Canan TÜRKAN aracılığıyla hazırlanan MEVLANA konulu panomuzla tüm okul olarak Mevlana'yı anmış bulunduk. pano içeriğiyle Mevlana'nın eserleri hakkında bilgi sahibi olan öğrencilerimiz Mevlana şiirlerine yoğun ilgi gösterdiler.

Ara

5. Sınıf öğrencilerimizle Kesirlerde genişletme ve Sadeleştirme etkinliği ile eğlenceli kalıcı bir ders

Ara

Okulumuz özel hedeflerinden Akran Zorbalığı çalışmalarını seminer ve pano yoluyla öğrencilerimize anlattık.